Nieuws

 

Psalmzangavond in Rijssen

Psalmzangavond in Rijssen

Op D.V. Zaterdag 30 april wordt een samenzangavond gehouden in de Eskerk te Rijssen ten bate van de Mbuma zending. De avond begint om 19.00 uur. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

Kerkhistorische wandeling in Gouda

Kerkhistorische wandeling in Gouda

De zendingscommissie van de GGiN te Gouda heeft een kerkhistorische wandelroute gemaakt door de mooie stad Gouda. De opbrengst van deze route is voor de Mbuma-zending. De routebeschrijving is te bestellen door € 8,- over te maken op het...

Preekbevoegdheid voor student T. Mwedzi

Student T. Mwedzi uit Zvishavane heeft de bevoegdheid tot preken ontvangen en mag nu voorgaan in de gemeenten. D.V. zal hij over enkele maanden als predikant bevestigd worden in een gemeente. Kort geleden stond er een interview met hem in het Reformatorisch Dagblad.

Bezoek Zimbabwe

Bezoek Zimbabwe

Een deel van het bestuur bezocht het zendingsveld in Zimbabwe van 6 tot en met 16 augustus. Na een voorspoedige reis kwamen ze op 7 augustus in Bulawayo aan. De volgende dagen zijn o.a. de John Tallachschool, het Thembiso kindertehuis en het Mbumaziekenhuis bezocht....

Wilt u contact met ons opnemen?

Bent u geïnteresseerd in het werk van stichting Mbuma, wilt u weten of u iets voor ons kunt betekenen of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op via e-mail of contactformulier.