Nieuws

 

Agenda op de website

Er is nu ook een agenda functie op de website. Zie hiervoor in het menu 'Agenda'. Mocht u een zendingsbijeenkomst organiseren, wilt u dat dan laten weten aan ons via , dan plaatsen wij de bijeenkomst op de website.

Ds. T. Mwedzi bevestigd tot predikant in Zvishavane

Ds. T. Mwedzi is op 10 mei jongstleden bevestigd tot predikant van de gemeente New Canaan (Zvishavane) in Zimbabwe. De gemeente Zvishavane (New Canaan) had geen vaste predikant meer sinds het overlijden van Ds. Z. Mazvabo 10 jaar geleden. Dit is een grote verlichting...

Kerkhistorische wandeling in Gouda

Kerkhistorische wandeling in Gouda

De zendingscommissie van de GGiN te Gouda heeft een kerkhistorische wandelroute gemaakt door de mooie stad Gouda. De opbrengst van deze route is voor de Mbuma-zending. De routebeschrijving is te bestellen door € 8,- over te maken op het bankrekeningnummer van de GGiN...

Preekbevoegdheid voor student T. Mwedzi

Preekbevoegdheid voor student T. Mwedzi

Student T. Mwedzi uit Zvishavane heeft de bevoegdheid tot preken ontvangen en mag nu voorgaan in de gemeenten. D.V. zal hij over enkele maanden als predikant bevestigd worden in een gemeente. Kort geleden stond er een interview met hem in het Reformatorisch Dagblad.

Wilt u contact met ons opnemen?

Bent u geïnteresseerd in het werk van stichting Mbuma, wilt u weten of u iets voor ons kunt betekenen of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op via e-mail of contactformulier.