Verbouwing

Wellicht heeft u in de kostenverantwoording al een paar keer geld voor de uitbreiding of de extension van het Mbuma ziekenhuis voorbij zien komen. In onderstaande artikelen lichten we dit project graag toe.

U zult begrijpen dat het project veel geld kost. De kosten zijn geraamd op 300.00 euro. Wanneer u financieel een steentje wil bijdragen, kunt u een overboeking op het Mbuma-rekeningnummer o.v.v. verbouwing ziekenhuis. Heel hartelijk bedankt voor u gift!

We hopen en bidden dat alles mag bijdragen aan het medische en geestelijke zendingswerk in Mbuma.

Voortgang verbouwing

Waar er in Nederland kerstvakantie was, is het in Zimbabwe bouwvak vakantie geweest. Maar inmiddels weer een update over de verbouwing met wat foto's.

Update nieuwbouw en uitbreiding Mbuma Mission Hospital

Er is veel werk verzet in de afgelopen maanden. Ladingen met afgegraven kleigrond gingen de toegangspoort uit en ladingen zand kwamen de poort in. De kleigrond is afgegraven omdat het niet genoeg draagkrachtig is en vervangen door het lokaal aanwezige Kalaharizand dat...

Nieuwbouw en uitbreiding – 1

Al enkele jaren is het ziekenhuis te klein voor de grote aanloop van patiënten. Regelmatig is het zo vol, dat patiënten twee hoog liggen: één iemand op het bed en de andere patiënt (soms met een baby) op een matras onder het bed. Zeker op de vrouwenafdeling en de...